Cached at: 16-07-2020 18:29:39
 
Spar
33%
Dubliner set
  • Dubliner set Black
  • Dubliner set Navy

Helly Hansen Dubliner Regnsæt - Herrer


Helly Hansen vandtæt og åndbart regntøj

Helly Hansen, Confidence when it matters

Størrelse:

 
S
M
L
XL
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Helly Hansen regnsæt i et klassisk tidløst design og med gode åndbare egenskaber. Et regnsæt du kan stole på altid.


Dubliner set fra Helly Hansen har en genial pasform og i klassisk sort, er her et bud på et regnsæt der holder i mange år og som kan bruges til alle aktiviteter. Regnsættet har tapede sømme for 100 % vandtæthed og store rummelige lommer der kan lukkes med en lynlås, så du ikke taber indholdet.
Nederst på både ærmer og bukser kan du stramme åbningerne til med en velcrolukning, så der ikke trænger fugt eller kold vind ind. Ydermere kan velcrolukningerne bidrage væsentligt til at du kan luft godt ud, hvis du har behov for at komme af med varme.
Dubliner set forkæler brugeren mere end rigtigt mange sammenlignelige sæt på en række områder. Dels bliver halsen og nakken blødt forkælet af microfleece der er på indersiden, ligesom lynlåsafslutningen er skærmet af med microfleece. Altså inden kolde lynlåse til at genere huden og ingen lynlåse der kan gribe fat i skægget.

Jakkens 3 lommer er alle med lynlåslukning - både de 2 håndlommer og den ene inderlomme der er. På indersiden af sættet er der en liner der holder det kolde yderstof væk fra huden, og de steder hvor det er tiltrængt mest, er der en meshforing der lufter godt ud.
Dubliner sættet er lidt anderledes end et andet godt regnsæt fra Helly Hansen, nemlig Seven J sættet.
Jakken er en lille smule længere, der er microfleeceforinger omkring ansigtet på dette sæt og så er alle lommer lynlåslukkede.

Dubliner regnsættet egner sig perfekt til dig der vandrer i de danske skove, cykler til og fra arbejdet eller på anden måde har brug for et regnsæt der ikke svigter, selv når det regner rigtigt meget.


Se mere om regnsæt

Tekniske data


Vandsøjletryk:
10000 mm.
Materialer:
100% Polyester
Åndbarhed:
10000 G/m2/24h
Vaskemaskine:
40°C
Åndbar:
Ja
Vandtæt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk