Cached at: 12-07-2020 10:54:34
 
Spar
28%
Full Zip Jacket 400 color collection
  • Full Zip Jacket 400 color collection Sort
  • Full Zip Jacket 400 color collection Grå
  • Full Zip Jacket 400 color collection Navy
  • Full Zip Jacket 400 color collection Petrol
  • Full Zip Jacket 400 color collection Ceris

Full Zip Jacket 400 color collection


Woolpower uldjakke med farver

Woolpower, Östersund

Størrelse:

 
S
M
L
XL
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Grå
Navy
Petrol
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Woolpower er kendt verden over for sin varme uldfrotte, sin høje kvalitet og måske også sine konservative farver. Her er fornyelsen - flotte og varme jakker.


Måske kender du den traditionelle Full Zip Jacket 400 fra Woolpower i den kendte sorte farve. Denne "basismodel" har tommelfingerhuller og er lidt længere bagpå og dermed dejligt funktionel.
Full Zip Jacket 400 Color collection har foruden farverne også andre små ændringer, idet den er mere traditionelt formet med en lige underkant og uden tommelfinderhuller, men en ribbet afslutning.
Varmen er den samme, merinoulden er den samme og som alle Woolpowers produkter er jakken syet i en fremragende blanding af Merinould, polyester og en smule elastane.
Sammensætningen af netop disse materialer giver uldens varmene og åndbare egenskaber, men tilsætter slidstyrke og brugervenlighed i en grad der gør Woolpower mere og mere populært.

Lækker jakke til mellemlagsbrug eller yderpåklædning, de dage hvor det ikke blæser meget. Jakken er nemlig ikke vindtæt overhovedet, men i brug sammen med en skaljakke eller windbreaker er det en uovertruffen vinder i kampen mod vinterkulden.


Se mere om trøjer og sweatere

Tekniske data


Materialer:
70% merinould / 28% polyester / 2% elastane
Vægt metervare:
400 gram pr. m2
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk