Cached at: 24-08-2019 20:48:34
 
Spar
50%
hh lifa merino classic 1 2 zip

Helly Hansen Lifa Merino Classic 1_2 Zip


Skiundertrøje med merinould

Helly Hansen, Confidence when it matters

Størrelse:

 
S
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

På lager

Helly Hansen skiundertrøje med merinould og lifa - en perfekt blanding til aktivt brug.


LifaMerino er Helly Hansens varmeste undertøj, perfekt til aktivt brug i koldt vejr og brugt at rigtigt mange som en hverdags baselayer om vinteren.

Det er den gammelkendte klassiske lifa kvalietet der er inderst - materialet er polypropylene og egenskaben er helt renset for evnen til at suge fugt. Således er du altid sikret et tørt lag ind mod huden.
På ydersiden, sammenvævet, er der så et lag merinould i høj kvalitet der gør det langt lunere end blot de syntetiske sæt skiundertøj der findes så mange af.

Denne udgave af LifaMerino fra Helly Hansen har en lynlås i den halhøje hals der gør den perfekt til træningen, idet du kan lyne op og komme af med dampen når du er igang og hurtigt lukke til når det er tid til pause og varmen skal bruges anderledes.

LifaMerino fra Helly Hansen - anbefalet af eksperter.


Se mere om undertøj

Tekniske data


Vaskemaskine:
40°C
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk