Sommervarer med sommertilbud - og gratis ombytning

Cached at: 24-06-2021 12:08:18
 
Tee LITE

Woolpower Tee Lite Baselayer


Helårs t-shirt i lækker merinould

Woolpower, Östersund

Størrelse:

 
S
M
L
XL
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 dage

Woolpower Tee lite er en behagelig trænings eller undertrøje i 80 % merinonuld til brug hele året med forskellig beklædning ud over.


Lite-serien fra Woolpower er svaret på bønnerne om en serie af tøj der også kan bruges i sommerhalvåret. Lækker træningstrøje der med sine uldkvaliteter fjerner lugtgener, varmer i kulden og formår at sende overskudsvarme væk når der er rigeligt af den - og behagelig lun når sommeraftenerne skal nydes ved bålet eller på terrassen.
En af de bemærkelsesværdige detaljer ved serien er, at den på trods af det høje indhold af uld, kan vaskes ved 60 grader i vaskemaskinen.

T-shirten fungere perfekt som løbetrøje indtil ca. 20 graders varme - så er den for varm. I koldere vejr kan den bruges som baselayer, indtil det bliver så koldt at du foretrækker en langærmet uldtrøje.


Se mere om undertøj

Tekniske data


Materialer:
80% merinould / 20% Polyamide
Vaskemaskine:
60°C
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk