Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-06-2022 12:09:01
 
Spar
23%
Zip Turtleneck 400
  • Zip Turtleneck 400 Sort
  • Woolpower Zip Turtleneck 400 Grøn

Woolpower Zip Turtleneck 400


Baselayer eller midlayer - Merinould

Woolpower, Östersund

Størrelse:

 
S
M
L
XL
XXL
Husk at vælge størrelse

Farve:

Grøn
Sort
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Woolpowers serie af trøjer syet i en metervare på 400 g/m2 er måske en undertrøje, måske et mellemlag - den er i hvert tilfælde varm.


Søger du trøjen ud på den svenske producents hjemmeside vil du finde den under "midlayer", altså som en isolerende trøje på de kolde dage. Og trøjen ER varm - også for varm til at have på hvis du skal være aktiv på en normal vinterdag i Danmark eller måske på skituren sydpå. Skal du på det norske vinterfjeld eller sidde ved stillebækken i Danmark med en fiskestang har du en rigtig god ven med her.

Zip Turtleneck 400 er syet i 70% Merinould, 28% Polyamid og 2 % Elastane. Når der er så meget af det, som det er i en 400 grams trøje, får du varmen, men bibeholder en en god åndbarhed.
Polyamiden er iblandet merinoulden for at give mere slidstyrke og gøre trøjen mere formstabil. Elastanen giver den gode strækbarhed og overraskende nok, kan du vaske den ved 60 grader.

En fremragende Midlayer trøjer fra Woolpower.


Se mere om undertøj

Tekniske data


Materialer:
69 % Merino wool 29 % Polyamide 2 % Elastane
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk