Sommerudsalg - og gratis ombytning på alle ordrer

Cached at: 20-09-2021 01:01:47
 
Spar
25%
Petromax Dutch Oven ft45
  • Petromax Dutch Oven ft45 No color
  • Petromax Dutch Oven ft45 No color

Petromax ft4,5 Dutch Oven


Støbejerns gryde og ovn til 2-5 personer fra Petromax

Petromax, Lækre produkter til outdoorlivet i det hele taget og måske til bushcrafterne i særdeleshed. Robuste og gennemprøvede produkter.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
 

På lager

Petromax Dutch Oven kan både koge, stege og bage til 2-5 personer og det er den super god til.


Med denne støbejernsgryde kan du mere end blot at koge kartofler. Låget har en kant som kan holde på gløder og dermed fordeler varmen i gryden så den kan bruges som en ovn. På den måde kan du bage både kager boller, ja sågar pizza kan du lave i den.

Gryden har ben i bunden så du kan sætte den direkte i bål. Låget har også tre ben ovenpå som gør at man kan stable flere gryder ovenpå hinanden og dermed udnytte gløderne. Ydermere kan låget vendes og bruges som stegepande. Mellem låg gryde er der et lille hul som passer til et lille termometer.

Den fungerer selvgølgelig også som en almindelig gryde. Den er fantastisk god til simreretter der står og hygger sig det meste af eftermiddagen.

Gryden er forbehandlet så den er klar til brug, men husk at behandle din støbejerngryde rigtigt. Så kan du være sikker på at du kan lave mad på den resten af dine dage.

Husk at købe et par gode bålhandsker sammen med gryden.


Se mere om båltilbehør

Tekniske data


Materialer:
Støbejern
Vægt:
17000 gram
Volume:
4,10 liter
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk