Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 28-06-2022 05:07:05
 
Spar
29%
Jetboil Micromo brænder

Jetboil Micromo brænder


Gasbrænder med 0.8 liters gryde

Jetboil, Jetboil

Farve:

Carbon
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Jetboils Minimo har kun været på marekedet i et enkelt år, inden vidrereudviklingen er her - Micromo med endnu lavere vægt og effektivitet.


Brænderen har en 0,8 liters gryde med, der er rigeligt stor til at varme vand til langt de fleste frysetørrede retter, hvad enten det er dem du selv laver, eller dem du køber.

Sættet vejer kun 340 gram - ekskl. gas - og er opbygget som vi kender en jetboil. Nederst er der holderen til gas, så gasdåsen hvorpå du har skruet gasbrænderen. Øverst er der gryden, hvis indhold både kan være vand og mad. Den er nemlig fin egnet til at lave mad i og har en flamme der kan kontrolleres præcist, selv med en udetemperatur på -6 grader Celsius.

Gryden er i øvrigt pakken dejligt ind i et isolerende lag, hvilket naturligvis igen mindsker den tid det tager at få vand til at koge.
Det tager nemlig kun 2 min. og 15 sekunder at få 500 ml. vand op at koge.

Jetboil Micromo leveres uden gas.


Se mere om gasbrændere

Tekniske data


Vægt:
340 gram
Højde:
16,50 cm
Diameter:
10,40 cm.
Effekt:
1750 watt.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk