Cached at: 17-01-2020 22:57:22
 
Spar
17%
Jetboil Minimo
  • Jetboil Minimo Carbon
  • Jetboil Minimo Real Tree
  • Jetboil Minimo Sort

Jetboil Minimo


Jetboil superkoger - også til mad.

Jetboil, Jetboil

Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

I mange år har vi været vant til at Jetboil har været verdensmestre i at få vand op at koge hurtigt og med brug af meget lidt gas. Nu kan vi også lave mad i koppen.


Og ikke nok med at vi kan lave mad direkte i koppen - det kan vi også med en fremragende simrekontrol og i temperaturer ned til -6 grader, uden det giver problemer. I hvert tilfælde hvis du bruger en god gas.
Minimo er seneste skud på Jetboil stammen og den er lige så genial som sine forgængere og kan så bare lige lidt mere.

Kogetiden for en halv liter vand er sat en smule ned, så også der performer Minimo bedre end sin forgænger. Hvis du skal have varmet vand til en kop kaffe eller det frysetørrede mad, kan det nu gøres på blot 2 minutter og 15 sekunder. Det er nok ikke nok til at overbevise dig om at du skal bruge de ekstra penge på denne model i stedet for den traditionelle Flash-model.

Men der er andre features der retfærdiggør prisforskellen. FX kan den nydesignede ventil og regulator sikre en simrefunktion og en stabil flamme, også hvis det er rigtig koldt og stadig kan du gemme både fod, brænder og en 100 grams gasdåse nede i gryden.


Se mere om gasbrændere

Tekniske data


Vægt:
415 gram
Kogetid for 1/2 L vand:
2,15 min.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk