Cached at: 06-12-2019 05:02:18
 
Spar
25%
Primus Lite XL

Primus Lite XL


Gasbrænder med 1 liters gryde

Primus, A part of peoples adventure

Farve:

Grå
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Primus er noget særligt når det kommer til gasbrændere, effetktivitet og design. Lite XL gemmer på flere af de funktioner, der gør Primus til noget særligt.


Primus Lite XL er en gasbrænder, en holder til gas, en én liters gryde, et låg og en skål - ikke mere.
Til gengæld er det hele designet til en fuldkommen enhed af Primus eksperter og det fungerer fremragende.

Gasbrænderen er den samme som sidder i den roste Lite Plus brænder, hvor du skruer en gasdåse nedenunder, der igen sidder i en holder til den.

Gryden gør du fast til brænderen, der så lader flammerne slikke op af de lammeller der er på undersiden, for at effektivisere mest muligt med gassen. 100 gram gas er nok til at brænde i 50 mimutter med Lite XL - der igen er 4 minutter om at få en liter vand til at koge. Altså kan du få 12,5 liter vand op at koge med en lille gasdåse.

Når du har lavet den første portion mad - fx. kødsovsen - kan du hælde den over i den medfølgende plastikbeholder, mens du koger pastaen i gryden.

Der medfølger et låg der passer til gryden - og med lidt god vilje også på plastikbeholderen.

Primus Lite XL er beregnet til 1-2 personer der skal lave mad sammen, så det er ikke de store gruppers foretrukne apparat, men tilgengæld skal du kun bære på 450 gram, der er pakket sammen til en meget lille enhed - og dermed ikke fylder meget i rygsækken.

Hele herligeheden kan du gemme ned i den medfølgende meshpose og snøre sammen.

Skal du nu til at bruge brænderen til noget andet end lige den medfølgende gryde, er der også mulighed for det. Der medfølger nemlig 4 små metalpinde, der kan skrues i gevind på brænderen. På den måde kan du bruge brænderen til fx en pande, eller en gryde fra fx Trangia eller lignende.

Genialt og lækkert brændersæt til de små grupper eller enkeltpersoner på vandring.


Se mere om gasbrændere

Tekniske data


Vægt:
450 gram
Volume:
1 liter
Højde:
11,80 cm
Diameter:
15 cm.
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk