Ekstra tilbud på masser af forårsvarer - Gratis ombytning på alle ordrer.

Cached at: 11-04-2021 14:13:37
 
Trangia 25  1 UL med gasbrænder
  • Trangia 25   1 UL med gasbrænder Aluminium
  • Trangia 25  1 UL med gasbrænder Staal
  • Trangia 25  1 UL med gasbrænder Staal
  • Trangia 25  1 UL med gasbrænder Staal

Trangia 25 - 1 UL med gasbrænder


Stabilt og effetktivt stormkøkken

Trangia, Trangia er mere end et varemærke og mere end et stormkøkken. Det er en hel institution i outdoorlivet og spejderlivet, og er uden sammenligning det mest solgte stormkøkken herhjemme. Brug stormkøkkenet til udendørs madlavning. Hvad end det er gryderetter eller brød, kan man næsten altid lave mad med Trangia.

Farve:

Staal
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 1-2 uger

Trangie er en institution i det danske friluftsliv og i disse år får det gamle stormkøkken nyt liv med gasbrændere. Her er basisudgaven tilsat en gasbrænder.


Sættet er det gammel kendte stormkøkken med 2 kasseroller på henholdsvis 1,5 og 1,75 liter, en pande der også kan bruges som låg og en over og en underdel. Med til sættet følger også en spritbrænder, en regulator og så naturligvis en gasbrænder, der også har en nylonpose til opbevaring med.
Sættet har været brugt af spejdere og friluftsfolk i generationer og hos friliv.dk er vi ret sikre på at også de næste generationer vil lære Trangia at kende på den rigtigt gode måde.


Se mere om gasbrændere

Tekniske data


Vægt:
950 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk