Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 28-06-2022 04:19:36
 
Spar
18%
Kelly Kettle Ultimate Scout Kit

Kelly Kettle Ultimate Scout Kit


Brændefyret kedel

Kelly Kettle, Outdoor Life Enjoyed

Farve:

Stål
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Den legendatiske Kelly kettle, her i udgave med en 1,2 liters brænder og hele udstyret dertil.


En Kelly Kettle er de gamle Irske fiskeres hemmelighed og en helt igennem genial outdoor koger der bruger naturens egne gaver til at varme vandet.

Med en Kelly Kettle er du fri for at bære gas og sprit med ud i skoven, hvor brændbart materiale findes i rigelige mængder.
En Kelly Kettle virker helt enkelt ved at du gør et lille bål klar i den nederste skål. Hæld vand i kedlen og sæt den over bålet, der efterfølgende tændes. Du kan nu tilføje småkviste ovenfra - ned i skorsten - indtil vandet koger og det er tid til at spise eller drikke.

På 3-5 minutter har du en liter kogende vand, og som om det ikke er nok kan du efterfølgende sætte en lille rist over den nederste skål og riste et par pølser der.

Skulle du have behov for mere kogende vand end der er i kedlen kan du sætte pot supporten ovenover skorstenen og sætte en gryde derover.
På den måde udnytter du varmen helt optimalt og får endnu mere varmt vand til måltidet eller opvasken.

Til dette sæt medfølger den legendariske 1,2 liter store Kelly Kettle i rustfrit stål og bunden dertil. Derudover en rist til at sætte over den lille bundskål, to gange pot support til hver deres ende af kedlen og 2 stålkrus med håndtag samt 2 tallerkner af stål.


Se mere om multifuelbrændere

Tekniske data


Materialer:
Stål
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk