Sommervarer med sommertilbud - og gratis ombytning

Cached at: 24-07-2021 18:57:37
 
Stormkøkken 25   1 UL HA

Stormkøkken 25 - 1 UL HA


Trangia køkken i hårdanodiseret aluminium

Trangia, Trangia er mere end et varemærke og mere end et stormkøkken. Det er en hel institution i outdoorlivet og spejderlivet, og er uden sammenligning det mest solgte stormkøkken herhjemme. Brug stormkøkkenet til udendørs madlavning. Hvad end det er gryderetter eller brød, kan man næsten altid lave mad med Trangia.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Aluminium
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 uger

Sættet er det helt traditionelle Trangia stormkøkken, produceret i hårdanodiseret letvægts aluminium.


Sættet består af de 2 vindskærme der sættes sammen bund mod bund, 2 gryder på 1,5 og 1,75 liter, en pande der samtidigt fungerer som låg for gryderne på 22 cm. en spritbrænder med regulator og låg, håndtag og rem til at holde det sammen med.
Det hele kan pakkes sammen i den nederste vindskærm med panden som låg og fylder derfor ikke ret meget i rygsækken eller kanoen.

Sættet er beregnet til 3-4 personer på tur sammen og er kompatibel med en gasbrænder. Vælger du løsningen med en gasbrænder, bliver køkkenet langt mere effektivt og der sviner mindre med sod under gryder og pander.


Se mere om sprit-brændere

Tekniske data


Materialer:
Hård Aluminiumslegering
Vægt:
845 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk