Sommervarer med sommertilbud - og gratis ombytning

Cached at: 24-07-2021 19:11:26
 
Spar
11%
Stormkøkken 25   3 UL_HA

Stormkøkken 25 - 3 UL_HA


Trangia køkken i hårdanodiseret aluminium

Trangia, Trangia er mere end et varemærke og mere end et stormkøkken. Det er en hel institution i outdoorlivet og spejderlivet, og er uden sammenligning det mest solgte stormkøkken herhjemme. Brug stormkøkkenet til udendørs madlavning. Hvad end det er gryderetter eller brød, kan man næsten altid lave mad med Trangia.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Aluminium
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 uger

Trangia er verdensmester i stabilitet, holdbarhed, lav vægt og pakkevolume og driftssikkerhed. Hvad mere kan vi ønske os?


Sættet her trangias klassiske sæt til 3-4 personer der skal på tur sammen. I denne udgave er sættet udført i hårdanodiseret aluminium der giver langt større holdbarhed og så har panden fået en teflonbelægning.
Sættet består af 2 vindskærme der sættes sammen med bundene mod hinanden når der skal bruges, 2 gryder og 1 pande på 22 cm. der samtidigt fungerer som låg. Panden er som nævnt forsynet med teflonbelægning der gør, at maden ikke brænder så let på. Desuden følger der spritbrænder med regulator og låg med, og håndtag og rem til at holde sammen på hele herligheden.

Sættet er kompatibelt med en gasbrænder, hvis du bliver træt af at lave mad på sprit. Gas er langt mere effektivt end sprit og sviner mindre.


Se mere om sprit-brændere

Tekniske data


Materialer:
Hård Aluminiumslegering
Vægt:
895 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk