Sommer udsalg - Nye tilbud hver dag.

Cached at: 25-09-2022 04:48:27
 
Stormkøkken 25   8 UL_HA

Stormkøkken 25 - 8 UL_HA


Trangia letvægts køkken

Trangia, Trangia er mere end et varemærke og mere end et stormkøkken. Det er en hel institution i outdoorlivet og spejderlivet, og er uden sammenligning det mest solgte stormkøkken herhjemme. Brug stormkøkkenet til udendørs madlavning. Hvad end det er gryderetter eller brød, kan man næsten altid lave mad med Trangia.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Aluminium
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Trangias standard køkken i ultra letvægts aluminium der er hård anodiseret i gryder og pander for ekstra holdbarhed. Ingen over og ingen ved siden af Trangia.


Sættet består af 2 vindskærme i "almindeligt" ultra letvægts aluminium, 2 gryder og 1 pande der er fremstillet i hårdanodiseret aluminium, 1 kedel på 0,9 liter, spritbrænder med regulator og låg, håndtag og rem til at holde sættet samlet.

Sættet er kompatibelt med en gasbrænder, således det bliver langt mere effektivt at lave med i køkkenet og med mindre sod-svineri fra spritbrænderen


Se mere om sprit-brændere

Tekniske data


Materialer:
Aluminium
Letvægtsmateriale
Vægt:
1055 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk