Sommervarer med sommertilbud - og gratis ombytning

Cached at: 24-06-2021 10:22:37
 
Stormkøkken 27   3 UL HA

Stormkøkken 27 - 3 UL HA


Trangia letvægtskøkken i hårdanodiseret aluminium

Trangia, Trangia er mere end et varemærke og mere end et stormkøkken. Det er en hel institution i outdoorlivet og spejderlivet, og er uden sammenligning det mest solgte stormkøkken herhjemme. Brug stormkøkkenet til udendørs madlavning. Hvad end det er gryderetter eller brød, kan man næsten altid lave mad med Trangia.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Aluminium
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Tag Trangias standardsæt, put det i en krympende kogevask og tørretumbel det godt. Tilsæt teflon til panden og udfør hele sættet i hårdanodiseret aluminium - så har du Trangias 27 - 3 UL_HA.


Sættet er til 1-2 personer og består af 2 vindskærme, 2 gryder på 1 liter hver, en teflonbelagt pande på 18 cm, en spritbrænder med regulator og låg, håndtag og rem til at holde sættet samlet når det ikke er brug. Når det hele er pakket sammen er der fin plads til en opvaskesvamp, en grydebørste og en lille beholder med sæbe, så du har alt til opvasken nede i sættet.

Sættet er klargjort til at du kan bruge en gasbrænder i stedet for spritbrænderen hvis du ønsker det.


Se mere om sprit-brændere

Tekniske data


Materialer:
Hård Aluminiumslegering
Vægt:
725 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk