Sommer udsalg - Nye tilbud hver dag.

Cached at: 25-09-2022 04:48:56
 
Spar
31%
Trangia 25   1 UL

Trangia 25 - 1 UL


Trangia ultra let grydesæt

Trangia, Trangia er mere end et varemærke og mere end et stormkøkken. Det er en hel institution i outdoorlivet og spejderlivet, og er uden sammenligning det mest solgte stormkøkken herhjemme. Brug stormkøkkenet til udendørs madlavning. Hvad end det er gryderetter eller brød, kan man næsten altid lave mad med Trangia.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Aluminium
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

På lager

Trangia 25-1 ultra light er det originale og kendte sæt til brug for madlavning under alle forhold i det fri.


Sættet består af 2 vindskærme, 2 kasseroller på 1,5 og 1,75 liter, 1 pande/låg på 22 cm, 1 spritbrænder, rem og greb.
Alle delene er udført i letvægts aluminium, hvilket holder vægten nede på under 900 gram.
Hele sættet kan pakkes sammen i den nederste læskærm, og når du skal bruge sættet pakker du det ud og anbringer spritbrænderen i holderen i netop den nederste læskærm.
Påmontér den øverste læskærm der også har holdere til gryder og pander og vupti har du noget af mest effektive og driftsikre køkken, der er lavet til frilufts og campingfolk.

Til sættet kan der bruges en Trangia gasbrænder i stedet for spritbrænderen, hvilket giver et langt mere effektivt køkken. Dels bliver tilberednings tiden på maden reduceret kraftigt, hvis du tilsætter en Trangia Gasbrænder til sættet, dels bliver vægten af det der skal slæbes med ligeledes reduceret. Den mængde gas der skal bruges, vejer nemlig betydeligt mindre end hvis du skal have sprit med. Når disse 2 fordele er nævnt, vil opvaskeholdet på turen også takke for gasbrænderen. Gassen efterlader nemlig stort set ingen spor på gryder, pande og kedel, hvorimod sprit kan lave en del sod.

Vælger du alligevel sprit - og det er trods alt billigere - kan du med fordel tilsætte ca. 10 % vand til spritten inden du antænder den. På den måde reducerer du også den sod der sætter sig på gryden.

Trangia 25-1 er basisudgaven af det hæderkronede svenske firmas serie og idag udført i letvægts aluminium. Når hele sættet pakkes sammen i den nederste læskærm, med panden som låg, er pakkevolumen lille - effektiviteten er stor!


Se mere om sprit-brændere

Tekniske data


Materialer:
Aluminium
Letvægtsmateriale
Vægt:
865 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk