Sommervarer med sommertilbud - og gratis ombytning

Cached at: 24-07-2021 19:56:30
 
Spar
19%
Stormkøkken 25   5 UL

Trangia 25 - 5 UL Stormkøkken


Trangia stormkøkken med teflonbelagte gryder og pander

Trangia, Trangia er mere end et varemærke og mere end et stormkøkken. Det er en hel institution i outdoorlivet og spejderlivet, og er uden sammenligning det mest solgte stormkøkken herhjemme. Brug stormkøkkenet til udendørs madlavning. Hvad end det er gryderetter eller brød, kan man næsten altid lave mad med Trangia.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Aluminium
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Trangia sæt med lidt luksus i form af teflonbelagte gryder og pander. Sættet er udført i ultra letvægts aluminium, der på trods af teflon belægningen holder vægten under 1 kg.


Sættet består af 2 vindskærme, 2 gryder på 1,5 og 1,75 liter med teflonbelægning, en pande på 22 cm. ligeledes med teflonbelægning, 1 spritbrænder med regulator og låg og en rem til at holde det hele samlet.

Sættet er kompatibelt med en gasbrænder, der gør køkkenet langt mere effektivt - desuden sviner gassen langt mindre på bunden af gryder og pander.


Se mere om sprit-brændere

Tekniske data


Materialer:
Aluminium
Letvægtsmateriale
Vægt:
980 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk