Sommervarer med sommertilbud - og gratis ombytning

Cached at: 24-06-2021 10:47:46
 
Trangia Stormkok 25 23 ULDuossal

Trangia 25-23 UL_Duossal


Stormkøkken

Trangia, Trangia er mere end et varemærke og mere end et stormkøkken. Det er en hel institution i outdoorlivet og spejderlivet, og er uden sammenligning det mest solgte stormkøkken herhjemme. Brug stormkøkkenet til udendørs madlavning. Hvad end det er gryderetter eller brød, kan man næsten altid lave mad med Trangia.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 uger

Trangia 25 - 23 Duossal er udgaven der svarer til 25 - 3 i de traditionelle stormkøkkener - her blot med gryder udført i både aluminium og stål.


Tidligere skulle man vælge mellem en aluminiumsgryde eller en stålgryde, der har hver deres fordele.

Dem der tidligere har valgt stålgryderne har gjort det af 2 årsager. Dels er de langt mere slidstærke og dels har maden dybest set ikke godt af at bliver tilberedt i aluminiums gryder. Særligt er det et problem hvis du vil tilberede eller opbevare syrlige madvarer i gryden.

Nu kan du få det hele i ét sæt, uden at du skal bære for meget, hverken i vægten i af Trangiasættet eller i vægten af det gas eller sprit du skal bære med.

Denne version af sættet er det traditionelle sæt - Trangia 25 - 3 - også altså med gryder i en kombination af aluminium og stål og lågpanden med slip-let belægning. Det vil sige at der medfølger for det første de 2 vindskærme, en øvre og en nedre. De sættes sammen til at blive til et stormkøkken, hvor du så kan placere en af de 2 gryder der følger med på henholdsvis 1,5 og 1,75 liter. Panden kan du naturligvis også sætte på sættet og stege en sild hvis du vil det, eller du kan vende panden om og bruge dem som låg. Deraf i øvrigt navnet en lågpande.

Så medfølger der en spritbrænder med skruelåg og regulator, så du kan styre temperaturen i spritforbrændingen en smule.
Slutteligt er der et håndtag med og en rem du kan sætte omkring hele sættet, til at holde det hele samlet.

Der er to tilkøb du bør overveje. Dels kan der sættes en gasbrænder i sættet i stedet for spritbrænderen. Det gør det hele langt lettere - dels at bære på, idet du ikke skal have flere liter sprit med, dels at bruge idet det er langt hurtigere at få maden tilberedt og ikke mindst i rengøringen. Med en gasbrænder og en kvalitetsgas har du så ren en forbrænding at gryderne ikke soder til og dermed er stort set rengøringsfri på ydersiden. Det kan man ikke just sige hvis du bruger sprit.

En anden overvejelse som tilkøb er Nylonposen, så du kan have sættet pakket inde, istedet for blot at have remmen omkring. Det gør det noget sjovere at putte Trangia-sættet ned i rygsækken, hvis du har det pakket inde først.


Se mere om sprit-brændere

Tekniske data


Materialer:
Stainless steel
UltraLight aluminium
Vægt:
1130 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2021, All Rights Reserved. | friliv.dk