Cached at: 06-12-2019 04:47:38
 
Spar
34%
Petromax Dutch Oven ft3
  • Petromax Dutch Oven ft3 No color
  • Petromax Dutch Oven ft3 No color
  • Petromax ft3 Dutch Oven  No color
  • Petromax ft3 Dutch Oven  No color

Petromax ft3 Dutch Oven


Støbejernsgryde på 2,3 L fra PetromaxProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmerePetromax Støbejernsgryde på 2,3 Liter passer godt til den lille gruppe på 2-3 personer, når der skal laves mad.


Hvorfor hedder den en ovn når det mest af alt ligner en gryde? Ja den kan da bruges som almindelig støbejernsgryde, men det lidt sjove låg er designet med den kant for at holde på gløder, enten fra et almindeligt bål eller briketter. Det gør at du kan bruge den som en ovn, deraf kommer navnet.

Du kan sågar stikke et termometer ind ad et lille hul mellem låg og gryde. Hanken er lavet i rustfrit stål. Husk at bruge en god bålhandske.

Den er dog også helt fantastisk til brug som almindelig støbejernsgryde. Den udmærker sig rigtig godt til simreretter og låget kan vendes om og bruges som stegepande.
Har du så pludselig lyst til boller eller måske kage, så er det faktisk muligt at lave det over bål. Det er super smart.

Det er dog ikke lige gryden man smider i vandrerygsækken og går afsted i en uge. Skal du derimod køre hen til din destination eller er du i kano, så er den rigtig fin at have med på tur.

Gryden er forbehandlet så du kan tage den i brug med det samme. Husk at du ikke må bruge sæbe på din støbejernsgryde/dutch oven!


Se mere om gryder og pander

Tekniske data


Materialer:
Støbejern
Vægt:
5200 gram
Volume:
2,30 liter
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk