Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 22-05-2022 03:45:44
 
Podium Dirt Series 21oz

Camelbak Podium Dirt Series 21oz


Ny forbedret drikkeflaske fra Camelbak

Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

Størrelse:

 
.6 L
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 dage

Camelbak Podium Dirt Series 21oz har gennemgået en makeover, på trods af mange nok gik og troede at det var ganske umuligt at lave forbedringer på noget så perfekt.


Eksempelvis er der ændret lidt på flaskeformen, så den er letter at sætte i flaskeholdere.

Ligeledes er den udstyret med ny hætte og ventil, og 'dirt series' flasken kommer nu med 'mudderhætte', der forhindrer snavs i flasken.

Også den nye drikkeventil samt det øvre låg er en forbedring ift. den gamle model. Du kan være sikker på, at der er 0 % lækage under transport.


Se mere om drikkeflasker

Tekniske data


Materialer:
BPS fri
BPF fri
PP Polypropylene
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk