Cached at: 25-02-2020 14:36:57
 
Pack up Bottle
  • Pack up Bottle Pink
  • Pack up Bottle Rød Lime

Pack-up-Bottle


Light My Fire drikkeflaske

Light My Fire, We sell Fire

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Pink
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

På lager

Pack-up-Bottle er en helt anderledes drikkeflaske end de traditionelle flasker. Den kan deles i 3, bruges som flaske og kop og kommes i opvaskemaskinen.


Flasken indeholder 700 ml. og kan pakkes sammen uden indhold, så den er lettere at transportere. Den består af 3 dele: Låg og overdel består af fast plast så faconen ikke ændre sig under brug. Nederste del båstår af TPE plast så du ikke mister grebet når du skal bruge den, heller ikke hvis du har fedtede eller våde fingre. Låg og overdel kan bruges som kop og grebet på overdelen gør det nemt at anbringe flasken i en karabin. Flasken kan skilles i 3 dele for nemmere rengøring. Den tåler både mikroovn og opvaskemaskine og så er der en indvendig måleskala, så du kan måle væske af til bollerne i jordovnen.


Se mere om drikkeflasker

Tekniske data


Materialer:
TPE(Harness)
PP Polypropylene
Opvaskemaskine:
Ja
BPA -fri:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk