Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 22-05-2022 03:12:56
 
Spar
17%
Podium Chill 21oz
  • Podium Chill 21oz Black
  • Podium Chill 21oz Navy Perforated
  • Podium Chill 21oz Reflective Yellow

Camelbak Podium Chill 0_6 Liter


Perfekt fitness drikkedunk

Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

Størrelse:

 
.6 L
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Navy Perforated
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 dage

Camelbak Podium Chill er en 0,6 liters drikkedunk der holder indholdet koldt dobbelt så længe som en traditionel drikkedunk.


Den er let at gøre ren, den er let fylde og den er let at blive rigtigt glad for i et træningslokale, idet den dobbeltvæggede konstruktion gør, at indholdet holder sig koldt dobbelt så længe som ellers.


Se mere om flasker

Tekniske data


Materialer:
BPA fri
BPS fri
BPF fri
TrutasteTM Polypropylene with HydroguardTM
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk