Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 02-07-2022 16:34:19
 
OCC Pipamoka Kaffebrygger
  • OCC Pipamoka Kaffebrygger Stål
  • OCC Pipamoka Kaffebrygger Stål
  • OCC Pipamoka Kaffebrygger Stål

OCC Pipamoka Kaffebrygger


Håndholdt Baristakaffe

Operators Coffee Club, Barista Outdoor kaffe

Farve:

Stål
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 

På lager

Operators Coffee Club har lavet denne Pipamoka der laver ægte Baristakaffe hvor end i verden du er, blot du har adgang til kogende vand.


Pipamoka levere helt enkelt verdensklasse kaffe på en enkel og håndholdt måde der får dig til at glæde dig på hele vandreturen til din kaffepause.
Princippet er at du stille og roligt drejer en kapsel med friskmalet kaffe igennem det kogende vand og ender med at sidde med en termokop af det ypperste silkebløde sorte kaffe du kan forestille dig.

Kort fortalt starter du med at hælde vand i koppen, svarende til den mængde kaffe du ønsker at brygge. Hæld det friskmalede kaffe i kapslet, sæt låget på lade den synke stille og roligt til bunds igennem kruset med det kogende vand.
Skru nu kapslen med små afmålte sving og tving dermed kapslen op igennem det kogende vand under pres.

Det taget 5-7 minutter at lave en kop kaffe, så det er slet ikke instant coffee - det er Barista kaffe i en klasse du vil blive husket for hvis du byder en kop rundt.


Se mere om flasker

Tekniske data


Vægt:
425 gram
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk