Frysetørret mad i høj kvalitet

Til en eller 2 personer pr. pose.

Frysetørret mad i portioner til en eller to personer i høj kvalitet.

Populære produkter fra Adventure food

Chilli con Carne Grøn
Adventurefood frysetørret ret til 1 person. Den klassiske o..

Mere om Chili con Carne
Adventure food
Chili con Carne
Chilli con Carne
PRIS KR. 69,-
Pasta Bolognese 1 person Grøn
Adventurefood pasta med oksekød til 1 person. Klassisk past..

Mere om Pasta Bolognese 1 p
Adventure food
Pasta Bolognese 1 pers..
Pasta Bolognese 1 person
PRIS KR. 69,-
Pasta Carbonara Grøn
Adventurefood pastaret til 1 person. Lækker frysetørret ret..

Mere om Pasta Carbonara 1 p
Adventure food
Pasta Carbonara 1 pers..
Pasta Carbonara
PRIS KR. 69,-
Chicken Curry Grøn
Adventurefood frysetørret ret til 1 person. Lækker ret i fr..

Mere om Chicken Curry 1 per
Adventure food
Chicken Curry 1 person
Chicken Curry
PRIS KR. 69,-
Mince Beef Hotpot Grøn
Adventurefood Pyt i pande til 1 person. Lækker og velsmagen..

Mere om Mince Beef Hotpot 1
Adventure food
Mince Beef Hotpot 1 pe..
Mince Beef Hotpot
PRIS KR. 59,-
AF 1P Mousse au Chocolat Grøn
Adventurefood chokolademousse til 1 person. Lækker dessert ..

Mere om Mousse au Chocolat
Adventure food
Mousse au Chocolat
AF 1P Mousse au Chocolat
PRIS KR. 54,-
AF 1P pomme og Abricots Grøn
Adventurefood æble og abrikoskompot. Morgenmad eller desser..

Mere om Pommes og Abricots
Adventure food
Pommes og Abricots
AF 1P pomme og Abricots
PRIS KR. 49,-
AF 1P Pasta Ai Funghi Grøn
Pastaret med ost til 1 person. Pasta Ai Funghi er en pastar..

Mere om Pasta Ai Funghi
Adventure food
Pasta Ai Funghi
AF 1P Pasta Ai Funghi
PRIS KR. 59,-
AF 1P Pasta Alle Noci Grøn
Adventurefood Pastaret med valnødder. Pastaret med Valnødde..

Mere om Pasta Alle Noci
Adventure food
Pasta Alle Noci
AF 1P Pasta Alle Noci
PRIS KR. 59,-
Curry Fruit Rice Grøn
Adventurefood ris med karry og frugt til 1 person. Den kend..

Mere om Curry Fruit Rice
Adventure food
Curry Fruit Rice
Curry Fruit Rice
PRIS KR. 69,-
AF 2P Goulasch Grøn
Adventurefood Gullash til 2 personer. Frysetørret ret til 2..

Mere om Goulasch 2P
Adventure food
Goulasch 2P
AF 2P Goulasch
PRIS KR. 89,-
 AF 2P Mousse au Chocolat Grøn
Adventurefood chokolademousse til 2 personer. Lækker desser..

Mere om Mousse au Chocolat
Adventure food
Mousse au Chocolat
 AF 2P Mousse au Chocolat
PRIS KR. 75,-

Adventurefood har en perlerække af lækre måltider frysetørret mad, til alle outdoor elskere, lige fra traditionelle retter med pasta, ris og kød til vegetarretter og veganske retter og til brugere med Gluten allergi. Alle skal kunne komme i skoven og nyde et måltid mad og alle skal have en høj kvalitet med på outdoor turen.

Hvem står bag Adventure Food?

Adventure food er udviklet er en hollænder der selv bruger frysetørret mad på sine ekspeditioner. Det er ikke hvem som helst, men nemlig den hollænder der som den første bested Mount Everest uden brug af kunstig ilt og som også har gennemført en 70 dages ekspedition på Nordpolen. Hans navn er Hans Van Der Meulen.

På en tur på 70 dage lærer man at sætte pris på at have god mad med og det er med denne drivkraft og erfaring han idag udvikler og sælger Adventure Food verden over.

Hvordan frysetørrer man mad?

Man frysetørrer mad ved en særlig proces, der har til formål at gøre maden lettere, så den kan tages med i skoven, uden at man skal bære på den væske al mad naturligt indeholder.
Det med at tage væske ud af mad kan man gøre på forskellige måder. Man kan lufttørre det, man kan tørre det ved svag varme og så kan man frysetørre det.

En frysetørring er den mest omkostningstunge metode og det er ikke umiddelbart muligt at gøre det derhjemme, så hvorfor i alverden er den meste anvendte metode?

Det er det fordi at det en den eneste metode der bibeholder al energien, vitaminerne, smagen og de gode stoffer i råvaren.
Hvis man lufttørrer og eller varmetørrer maden vil blandt andet vitaminerne forsvinde, eller i hvert tilfælde blive drastisk formindsket og dermed får du knap så meget ud af maden du har med på din outdoortur.

Men tilbage til hvordan man frysetørrer mad. Det er helt enkelt fortalt en proces hvor man fryser råvarene ned så al vandet naturligvis bliver til is. Så får man denne is til at blive til damp og igen til is, uden at det nogensiden har været flydende. Mærkeligt - men helt sandt.

Altså bliver maden frosset ned til 18 - 20 graders frost. Når det er så koldt og man er sikker på at kernetemperaturen er så kold bliver rummet med maden tilsat ca. 85 grader varm damp der får iskrystallerne til at slippe maden. Disse iskrystaller falder i det kolde rum til jorden og rammer endnu koldere rør i bunden - såkalde dampfælder - og kommer dermed ud af maden uden at de vitale dele bliver skadet eller forsvinder fra maden.

Kan man frysetørre mad uden at vitaminer forsvinder?

Ja. Det er så enkelt som det er sagt og det er en af grundende til at outdoor mad næsten altid betegnes som frysetørret mad. Og det er nok også grunden til at alle producenter bentter den metode. Det er som nævnt slet ikke den billigste, men klart den måde hvorpå man kan vinde mest smag og bibeholde vitaminer, mineraler og andre vigtige stoffer.
Copyright © friliv.dk 2009-2017, All Rights Reserved. | friliv.dk