Alle Black Week priser er live - 90 dages bytte og retur

PRISGARANTI


Med Friliv.dks prisgaranti kan du handle frit til den bedste pris – hele tiden! Hvis du ser en vare annonceret billigere andre steder, så medbring dokumentation i butikken eller skriv til frilivdk@friliv.dk og vi matcher prisen.

Har du allerede handlet hos os og ser samme vare annonceret et andet sted til en lavere pris indenfor 14 dage efter købet, så gælder prisgarantien også. Vi udsteder da differencen som et tilgodebevis.


Vi matcher også laveste net pris!

Vores prisgaranti gælder også net butikker med .dk domæner. Du får dine nye produkter til den laveste net pris, uanset om du handler på Friliv.dk eller i vores butik.


Samme priser i butikkerne som på nettet

Hos friliv.dk er butikspris og netpris altid ens. Netpriserne kan godt have tendens til at skifte forholdsvist hurtigt, så enkelte gange kan du opleve at vi ikke har fået skiftet skiltene i butikken, eller mærket varerne ned. Fortvivl ikke! – det vi slår i kassen er altid den laveste pris.


Jeg har fundet produktet billigere et andet sted – hvad gør jeg?

Skulle du finde dit produkt, - eller indenfor 14 dage efter købet - billigere et andet sted, matcher vi prisen, hvis blot prisen er fra en danskejet webshop eller en dansk fysisk butik. Ved udnyttelse af vores prisgaranti skal du fremvise dokumentation i form af annoncen som udskrift eller blot som billede på din telefon – så matcher vi prisen.
Har du købt varen på friliv.dk kan du blot sende os en mail med dokumentationen til frilivdk@friliv.dk – så tager vores søde kundeservicemedarbejdere sig af sagen.


Jeg har fundet varen billigere på en udenlandsk webshop – men vil hellere handle med Jer?

Hvis du finder varen på webshop med adresse i udlandet til en billigere pris, så kontakt os gerne. Ofte kan vi matche prisen og kan vi ikke det er vi lige gode venner, hvis du køber den i udlandet.

Vi tager følgende forbehold i vores prisgaranti:

  • Prisgarantien gælder ikke på varer der er købt hjem til dig.
  • Ved særlige tilbud som fx. Singles Day, Black Friday, Cyber Monday ol. gælder prisgarantien ikke.
  • ved sætpriser som fx 2 for 1 eller 2 stk. til en særlig pris, gælder prisgarantien ikke.
  • Varen skal være i samme farve og størrelse som du ønsker at købe hos os – altså en helt identisk vare.
  • Varen skal være på lager i den pågældende webshop.
  • Hvis varen annonceres i begrænset parti, fx køtilbud, ophørsudsalg o.l., gælder prisgarantien ikke.
  • Hvis varen er fra butikker udenfor Danmark, hvor fx moms og lønninger er anderledes - gælder både fysiske butikker og webbutikker, gælder prisgarantien ikke.


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk