januarudsalg - Prisfald på Varme jakker og støvler

Cached at: 03-02-2023 14:18:47
Vandrerygsæk på ryggen af spejdere

Rygsække og tasker til outdoor brug af høj kvalitet


Friliv.dk har rygsække til ethvert formål og til alle aktiviteter. Uanset hvor vi skal hen og hvad vores ærinde er i naturen, har vi et behov for at have noget grej med os – og der findes stadig ikke bedre bud end at have det på ryggen. Vi er en forhandler med erfaring inden for outdoor liv og overnatning i naturen. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig. Vi forhandler mærker som Deuter, Haglöfs, Tasmanian Tiger, Tatonka og mange andre. I vores sortiment er et bredt udvalg af duffelbags, kufferter, rejserygsække, camelbags samt tasker til bærbare pc.

Vælg underkategoriPopulært i rygsække

Futura 24 Denim Arctic
Futura 24 Cranberry Maron
Futura 24 Black
Dagsrygsæk. Deuter rygsæk til dagsture med god luft til ryg..

Mere om Futura 24
Deuter
Futura 24
Futura 24
NYHED
PRIS KR. 899,-
Deuter Organizer Belt Black
bæltetaske. Justerbar bæltetaske i nylon med flere store og..

Mere om Organizer Belt
Deuter Organizer Belt
NYHED
PRIS KR. 229,-
Grett 15 Black
Studietaske med plads til PC. Lundhags skuldertaske med lap..

Mere om Grett 15
Lundhags
Grett 15
Grett 15
NYHED
PRIS KR. 999,-
SI Dry Bag R PET 24L Grey
Genanvendt polyester. Silva Dry Bag R-pet 24 liter er fra d..

Mere om Dry Bag R-Pet 24L
SI Dry Bag R PET 24L
NYHED
PRIS KR. 219,-
SI Dry Bag R PET 6L Grey
100% genanvendt polyester. Silva Dry Bag R-Pet 6 liters pos..

Mere om d Dry Bag R-Pet 6 L
SI Dry Bag R PET 6L
NYHED
PRIS KR. 159,-
SI Dry Bag R PET 36L Grey
Miljøvenlig drybag.. Silva Dry Bag R-Pet 36 er din miljøven..

Mere om Dry Bag R-PET 36L
SI Dry Bag R PET 36L
NYHED
PRIS KR. 259,-
Haglofs Tight Pro Large True Black
Rygsæk med øget bære komfort. Haglöfs Tight Pro Large rumme..

Mere om Tight Pro Large 25
Haglofs Tight Pro Large
Skarp pris
 
KUN KR. 699,-
Travel Safe Ultra compact beskyttelse til din rygsæk. Besky..

Mere om Flight Container
TravelSafe
Flight Container
Flight Container
NYHED
PRIS KR. 199,-
Tatonka Noras 55_10 Women Titan Grey
Rejse og trekkingrygsæk til kvinder. Tatonka Noras women er..

Mere om Noras 55_10 Women
Tatonka Noras 55_10 Women
Skarp pris
 
KUN KR. 1.199,-
Letvægts rejserygsæk med separat PC lomme. Tatonkas nye rej..

Mere om Flightcase 25
Tatonka
Flightcase 25
Flightcase 25
NYHED
PRIS KR. 799,-
Expedition Side Pock Black
Ekspeditions sidelomme til vandretaske. . Ekspeditions side..

Mere om Ekspeditions Sidelo
Expedition Side Pock
NYHED
PRIS KR. 179,-
Lifeventure Hydroseal Body Wallet  Chest Darkgrey
Vandtæt pung. Lifeventures vandtætte pung er lavet af en le..

Mere om Hydroseal Body Wall
Lifeventure Hydroseal Body Wallet  Chest
NYHED
PRIS KR. 160,-
Taskerne har udviklet sig meget siden spejdere og soldater gik med jernstativer i ryggen og slæbte sig vind og skæve under kommando af en brølende mand. I dag findes der trekking tasker til de længere vandreture i naturen og på fjeldet. Der findes også hiking tasker til de lidt kortere ture med overnatning. Der er også det der hedder dagtursrygsække – de såkaldte Daypacks – til enkeltdags ture og storbyferier.

Og så er der alt det specifikke til løb, cykling, trailrunning, vandring, jagt og fiskeri og snart sagt enhver anden disciplin i naturen. Du finder det hele hos friliv.dk – kig dig blot omkring og kontakt os gerne for rådgivning om outdoorudstyr i det hele taget. Vi er her for dig!


Hvilken rygsæk skal jeg vælge?


Når du skal vælge en taske, er der nogle ting du bør overveje. Du bør eksempelvis overveje hvor du skal hen, hvor længe du er væk og hvilken type, der passer bedst i din situation. Der er stor forskel på hvilken udendørs rygsæk der passer til caminoen, og den du blot skal bruge til en weekendtur.

Hvor længe skal du være væk?

Du bør overveje hvor længe du er på tur i forhold til hvilken størrelse taske du får brug for. Størrelsen kommer selvfølgelig også an på hvor meget grej du gerne vil have med. Hvis i er mange til at slæbe på grejet er i flere til at deles om læsset.
Kapaciteten måles i liter. Hvor mange liter skal den så have?
Hvis du kun skal på en weekendtur kan du nøjes med en mindre taske. Du kan cirka regne med, at den mindst skal have en kapacitet på 30 liter. Ved en længere tur skal du nærmere kigge efter 60+ liter.

Hvilket vejr skal du rejse i?

Vejret spiller i denne sammenhæng også en rolle. Hvis det bliver vådt er det nemlig vigtigt med en vandtæt taske eller et regnslag. Ellers risikerer du, at alle dine ting bliver våde.

Hvilken type er bedst til dig?

Det er meget individuelt, hvad der passer bedst til din specifikke situation. Det kommer også an på, om du fortrækker altid at bruge én taske, eller om du eksempelvis gerne vil bruge en kuffert når det er muligt. Derudover findes der mange forskellige funktioner i de forskellige typer tasker. Hvis du ikke er sikker på hvad du gerne vil have, så kontakt os endelig. Så hjælper vi dig med at finde det perfekte til dig.


Hvordan skal en rygsæk sidde?


Mange af de nye rygsække er blevet meget mere ergonomiske og bedre for ryggen. En kvalitetsrygsæk er god for ryggen og kan bruges selvom man har små skader eller skavanker. Den skal justeres med remme for at sidde ordentligt. Før du begynder at bruge sækken skal du indstille ryglængden, hoftebæltet, skulderremmene, topstrammerne og brystremmen.

Ryglængden: ryggen justeres så den nederste del støtter på hoften med hoftebæltet og længden følger din rygs længde.

Hoftebæltet: hjælper dig med at bære hovedparten af vægten på dine hofter, så du undgår at få ondt i ryggen. Bæltet skal sidde direkte på hoften, ovenpå hoftebenet.

Skulderremmene: sørger for at holde rygsækken godt ind til kroppen, så den sidder stabilt. Det er vigtigt ikke at lade skulderremmene være så stramme, at de irriterer eller trykker din krop. Den største vægt skal stadig sidde på hofterne.

Topstrammerne: hjælper dig med at holde rygsækkens vægt ind mod kroppen, så du ikke falder bagover eller mister balancen.

Brystremmen: sørger for, at skulderremmene ikke falder ned.


Hvordan skal jeg pakke min taske?


Et vigtigt punkt i at sikre grejet sidder godt på ryggen er, at man ved hvordan det skal pakkes. Hvordan pakkes en rygsæk så? Generelt skal du prøve på kun at pakke de mest nødvendige ting. Jo mere du pakker, des mere skal du slæbe rundt på.

Du kan med fordel pakke de lette, men pladskrævende ting nederst i sækken. Dette kan for eksempel være din sovepose, som også kan absorbere de stød der kommer når du går. De tungeste ting skal så vidt muligt ligge ind mod din ryg. Dette gør sækken mest stabil og rarest at gå med.

De fleste sække har mange udvendige rum, hvor du kan placere de vigtige ting som du hurtigt vil have fat i. Her kan du have mad og drikke som skal bruges mens du vandrer, samt kort og GPS.


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2023, All Rights Reserved. | friliv.dk