Cached at: 20-10-2020 16:45:24

Baby og carrier


Friliv.dk ønsker at give dig de bedste varer til de bedste priser - og når det gælder en Baby Carrier er der mange hensyn at tage til begge involverede personer.
Sorter efter: 

LittleLife regnslag. Beskyt din barn og din bagage hvis du ..

Mere om Carier rain cover
LittleLife
Carier rain cover
Carier rain cover
PRIS KR. 499,-
Kid comfort air Graphite Spring
kid bæresele . En luftig bæresele fra Deuter, der giver mak..

Mere om Kid Comfort Air
Kid comfort air
PRIS KR. 1.949,-
Der er én der skal gå med baby carrieren, nogen gange over lange afstande, og så sidder der én i den, der skal sidde godt og afslappet og kunne nyde udsigten. Det stiller store krav til designerne der skal lave en konstruktion der tilgodeser begge parter. Det er der heldigvis flere firmaer der slipper rigtig godt fra og her er et par tips til hvad du bør kigge på når du skal vælge.

Sikkerheden for babyen er det vigtigste! og sikkerheden består af mange elementer i tilfældet en baby carrier. For det første skal bærestolen ikke kunne vælte, hvis den stilles på jorden med babyen i. Det sker ret ofte at det er nødvendigt, specielt hvis der skal holdes pause og barnet er faldet i søvn. Da er det vigtigt at producenten garanterer at stolen bliver stående og ikke vælter. Når barnet sidder i stolen er det vigtigt at vedkommende har en fodstøtte der kan nå helt op til barnets fod, således barnet har et afsæt til at kunne ændre sin stilling i stolen og ligeledes til at aflaste knæhasen der kan klemmes lidt, med dårlig blodomløb til følge.
Kig også på hvordan en evt. sutteklud eller andet stof som barnet kan nå med munden er behandlet. Det må ikke være behandlet med midler der gør barnet dårligt.

Så er der alt det komfortable - det der gør at barnet har lyst til at sidde i stolen time efter time. For det første bør der være en skygge for solen eller regnen, således barnet kan sidde uforstyrret af elementerne i stolen.
Nogle modeller har indbygget en skygge og regnslag, på andre modeller er det et tilkøb du skal gøre. Husk at kigge efter dette, således du får en baby carrier der lever op til dine forventninger. Dernæst bør der være plads til at barnet kan sidde med en bamse og røre overkroppen en smule under turen og ikke mindst skal der være mulighed for at barnet kan se ud og nyde naturen. Det må være temmelig kedeligt at sidde og kigge på den sammen strop eller det samme stykke stof i timevis, men mor og far nyder udsigten på fjeldet. En sidste ting vedrørende babyen er muligheden for at have pusletingene i en lomme der allerede er en del af stolen, istedet for at skulle have en pusletaske separat med. Der findes modeller hvor du har plads til både puslegrejet, skiftetøj til barnet og den voksne og en del mad, så mulighederne er der.

Når det kommer til bæreren - typisk mor eller far - er der naturligvis også ting du bør være opmærksom på. Dels er det bæresystemet i sin helhed. Er det polstret som du forventer det? Har det mulighed for at blive tilpasset forskellige voksnes forskellige anatomi og højde, uden at det er nødvendigt at medbringe værkstøj? Hvordan er baby carrieren at tage på og af, hvis du er alene afsted med din guldklump?
Kig ligeledes på vægten af bærestolen. Selv om vægten af bærestolen ikke er det tungeste når du skal gå med et barn på ryggen, så er det træls at bære et kilo for meget over lange afstande.
Hos friliv.dk er du altid velkommen til at ringe eller skrive for at høre vores råd angående valget af den rigtige Baby Carrier til dig.
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk