Cached at: 24-02-2020 12:06:01
 
Kid Comfort III

Kid Comfort III


Luksus til barn og forældre

Deuter , Rygsække og soveposer

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black granite
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Deuters Kid Comfort III er til Jer der som familie elsker de længere ture sammen og gerne vil have mulighed for at have lidt ekstra med.


Bæresystemet er Deuters Vari quick der hurtigt kan justere højden på skulderselerne så de passer til den der skal bære i de polstrede hoftebælter er Deuters Vari Flex. Hoftebælterne har i øvrigt en lille lomme til et kamera og et ekstra lille lomme til et spejl der medfølger. Så er det let og hurtigt at se om den lille har det godt. Og den lille HAR det godt. Barnet har mulighed for at komme ind i siden og ikke kun oppefra, det bliver spændt fast med en 5-punkts sele og en lille aftagelige og vaskbar fleece chindguard gør det rart at sidde der og vugge frem og tilbage.

Kid Comfort III er kompatibel med en 2 liters væskeblære og så er det 20 liters god plads til bleer, vaskeklude og mad til børn og voksne i de 2 rum bagpå og sidelommerne. Desuden er der en strækbar frontlomme med plads til en jakke.


Se mere om baby carrier

Tekniske data


Materialer:
Deuter balistik
Deuter Ripstop 210
Vægt:
3450 gram
Volume:
20 liter
Højde:
88 cm
Bredde:
38 cm
Dybde:
34 cm
Væskeblære forberedt:
Ja
Indvendige lommer:
Værdilomme
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk