Alle Black Week priser er live - 90 dages bytte og retur

Cached at: 27-11-2022 14:20:21
 
Spar
35%
Haglofs Backup

Haglöfs Backup


Rygsæk til forretningsbrugProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereHaglöfs Backup er fremtidens forretningsrygsæk med uhyre praktisk inddeling og lavet i gernbrugte og slidstærke materialer.


Rygsækken har god plads til din 15 tommer bærbare pc eller enhver form for tablet.
Laptoppen ligger solidt og sikkert placeret i det bagerste rum, hvor der også er plads til lidt bøger, mapper eller lignende.

Det forreste rum har en praktisk organizer til alle de små ting der er rare at have med og ydermere en lynlåslukket lomme indvendigt, med en lille plastikkarabin til nøglerne.

Foran på rygsækken er der stropper der kan rumme en cykelhjelm, regntøjet eller hvad du måtte have behov for at have der.

Forretningsrygsækken er lavet i genbrugte materialer der er yderst slidstærke, så du skal forvente at have rygsækken i rigtigt mange år.

Yderst er den DWR behandlet for at være vand og smudsafvisende og den behandling er naturligvis også foretaget med flourcarbon frit behandlingsmiddel.


Se mere om rygsække under 30 liter

Tekniske data


Vægt:
690 gram
Højde:
48 cm
Bredde:
33 cm
Dybde:
20 cm
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk