Cached at: 19-10-2019 13:45:57
 
Haglofs Tight Medium
  • Tight Medium True Black
  • Tight Medium True black / Gale blue
  • Tight Medium Magnetite / Dynamite
  • Tight Medium Rich red
  • Tight Medium Deep blue / Storm blue
  • Haglofs Tight Medium Aubergine
  • Haglofs Tight Medium Blue Ink
  • Tight Medium Marble Green
  • Tight Medium Dark Ruby
  • Haglofs Tight Medium Beluga

Haglöfs Tight Medium


Unisex rygsæk

Haglöfs, Outstanding outdoor equipment

Farve:

Blue Ink
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Haglöfs Tight Medium rygsækken er både til skituren, vandreturen og som skoletaske.


Haglöfs Tight er ”bygget” til at følge kroppen når du bevæger dig. Rygsækkens dråbeformede front- og sidestykker giver et lavt tyngdepunkt hvilket belaster din ryg mindre og giver dig større bevægelighed. De polstrede Skulderstropper er anatomisk udformet og holdes sammen med en justerbar brystrem.Et AirMesh™ lag ind mod ryggen sikrer god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads. Haglöfs Tight Medium har en volumen på 20 liter og er en perfekt dagstursrygsæk til vandreturen eller skituren. Den rummelige udformning gør også Tight Medium anvendelig som skoletaske da der er plads til både bøger og tablet.
Alle modellerne i Tight-serien er forsynet med kompressionsstropper på begge side, der sørger for at minimere evt. overskudsvolumen, den er perfekt som rejsetaske i storbyen da den ikke fylder meget uden indhold og har et bærehåndtag på toppen. Men falder du for fristelser er der plads i din rygsæk

Denne populære rygsæk er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende 450 Denier Polytex® RS DTY Polyester og er desuden forstærket i bund og sider med 420 HD Oxford® Nylon. Et AirMesh™ lag sikrer mod ryggen en god ventilation og holder rygsækken sikkert på plads, også selv om du har en glat Gore-Tex jakke på. Et par ekstra detaljer er den forbedret åbning der kan åbne hoverummet uden at alt indhold falder ud, og den ekstra lynlås lomme udenpå til småting man har brug for undervejs. Tasken har desuden en aftagelig isøkse/vandrestav holder.

Den første Haglöfs rygsæk blev fremstillet i 1914 i Sverige, og er løbende blevet forbedret og tilrettet så den hele tiden ligger blandt de fortrukne i hele Nordeuropa både til hverdag og til brug ved ekstreme forhold.


Se mere om rygsække under 30 liter

Tekniske data


Vandsøjletryk:
1500 mm.
Vægt:
640 gram
Volume:
20 liter
Materiale/bund:
420 HD Oxford® Nylon Ryg: AirMesh™ Polyester
Materiale/front:
450 D Polytex® RS DTY Polyester
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk