Cached at: 11-08-2020 11:39:28
 
Spar
29%
Haglofs Vide Large Rygsæk
  • Haglofs Vide Large Rygsæk True Black
  • Haglofs Vide Large Rygsæk Blue Ink
  • Haglofs Vide Large Rygsæk Rock
  • Haglofs Vide Large Rygsæk Corrosion
  • Haglofs Vide Large Rygsæk Deep woods
  • Haglofs Vide Large Rygsæk Purple rush

Haglöfs Vide Large Rygsæk


Dagtursrygsæk fra Haglöfs - Bluesign Certificeret

Haglöfs, Outstanding outdoor equipment

Farve:

Blue Ink
Deep woods
True Black
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 

På lager

Rygsæk fra Haglöfs i et helt nyt design med så gennemtænkte lækre detaljer, at det må anses for en seriøs arvtager til Tight Rygsækkene.


Vide Rygsækken er kommet til verden hos designerne fra samme firma der har skabt den gigantiske succes med Tight Rygsækkene.
At skulle lave en arvtager til den må have været noget af en opgave, og det er simpelthen et genialt lækkert resultat der er kommet ud af det.

Rygsækken findes i 2 forskellige størrelser i første omgang, og denne udgave er den store og rummer 25 Liter. Den er lavet af et uhyre stærkt Polyamide materiale i 500 Denier tykkelse - og så er materialet BlueSign Certificeret. Det giver en rygsæk der for det første ikke er for tung, for det andet må forventes at have samme slidstyrke som Tight-rygsækkene, der er næsten umulige at slide op.

Haglöfs har lavet en helt ny rygsæk med masser af lækre detaljer og tilgiv os om vi glemmer en enkelt af dem.
En af de funktioner der helt sikkert vil blive brugt flittigt er den lomme der ligger tættest på ryggen og som med stivere sider fungerer som perfekt beskyttelse til din PC og kan rumme en PC op til 15 tommers størrelse.

Det store rum er naturligvis den største del af de 25 liter rygsækken har, og her kan du hænge en væskeblære, hvis du vil bruge den til en vandretur. Slangen fra væskeblære kan komme ud i begge sider.
På fronten har dagtursrygsækken en lomme øverst oppe der er dejligt rummelig og blandt andet har en karabin til nøglerne.
På siden af fronten kan du ligeledes komme ind til en lomme, der lukkes med lynlås, så der er rigeligt med lommer til at styre indholdet.

På ydersiden af fronten er der fastgjort elastikker der fint kan rumme en cykelhjelm eller regntøjet.

Selve bæresystemet er nyudviklet og rigtigt spændende at kigge på. Det har for det første et rygstykke der giver meget mere luft end en traditionel rygsæk. Det er lavet af et skummateriale der føles lækkert mod ryggen, men som samtidig har kanaler hvor luften kan komme ind.
Ved hoften er der en aftagelige hofterem og så er der naturligvis også en brystsele der kan justeres i højden.

Rygsækken kan naturligvis spændes ind i siderne hvis ikke hele indholdet skal bruges, så den stadig sidder spændstig på ryggen og det er let at cykle eller vandre med den.

Tusind tak til Haglöfs for en gennemtænkt lækker dagtursrygsæk.


Se mere om rygsække under 30 liter

Tekniske data


Materialer:
Bluesign®
Vægt:
830 gram
Volume:
25 liter
Væskeblære forberedt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk