Vi sender som normalt og prisen for hjemmelevering er sat ned. Tusind tak for Jeres ordrer og pas godt på Jer selv

Cached at: 05-04-2020 01:42:38
 
Wash Bag II
  • Wash Bag II Black titan
  • Wash Bag II Midnight turquoise
  • Wash Bag II Aubergine fire
  • Wash Bag II Petrol kiwi

Wash Bag II


Deuter større letvægts toilettaske

Deuter , Rygsække og soveposer

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 dage

Letvægts toilettaske af den slags der kan indeholde mere end hvad de fleste mænd vil synes er nødvendigt at tage med på ferie...


Så er målgruppen vist for denne letvægts toilettaske vist sat på plads, og der er virkeligt tale om kræs for dem der har brug for den plads der er i tasken.
Toilettasken kan naturligvis hænges op i den medfølgende krog - en kæmpe fordel om du er på et hotel eller du er ude i skoven og skal hænge den op på en gren. Overblikket over indholdet er suverænt og det er utroligt let at komme til hver enkelt del, selv om der er plads til meget.
Tasken er 3-delt og hver del har sin egen lynlåslukkede lomme. Den nederste del har desuden 5 ekstra små rum til små bøtter med forskelligt indhold.
Taskens indretning og det overblik man kan have over indholdet, gør den i øvrigt særdeles egnet som førstehjælpstaske på en fjeldtur eller anden outdoor event i det hele taget.


Se mere om toilettasker

Tekniske data


Vægt:
160 gram
Højde:
20 cm
Bredde:
31 cm
Dybde:
4 cm
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk