Cached at: 20-01-2020 07:18:56
 
Rain Cover M_L

Camelbak Rain Cover


regnslag til rygsæk

Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse
Valgt størrelse:
 

Levering: 2-4 dage

Vandtæt dække der beskytter din oppakning.Regnslaget fastgøres sikkert med en krog og sløjfe lukning. For at fastgøre regndækslet på din rygsæk skal du passere den sorte elastikrem under dine skulderstropper, træk den gennem den grå løkke og fastgør velcroen. Når den er fastgjort, kan den justeres så den passer til din oppakning.


Se mere om regnslag

Tekniske data


Vandtæt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk