Cached at: 20-01-2020 07:16:55
 
Spar
20%
Aircontact 55 plus 10
  • Aircontact 55 plus 10 Black titan
  • Aircontact 55 plus 10 Midnight moss

Aircontact 55 plus 10


Deuter trekkingrygsæk

Deuter , Rygsække og soveposer

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black titan
Midnight moss
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Fantastisk lækker og funktionel rejserygsæk fra Deuter der giver alt hvad du kan ønske dig i detaljer i et slidstærkt og robust udført design.


Rygsækken vejer kun 2600 gram, hvilket er rigtig godt ramt af en rygsæk der har de detaljer, Aircontact 55 + 10 har.
Ved at starte forneden støder vi først på det indbyggede regnslag der ligger og putter sig nede under rygsækken og er klar til at beskytte indeholdet på få sekunder, når regner kommer.
Det nederste rum er rigtig let at komme i med en u-lynlås der er godt dimensioneret og i øvrigt kan lyne begge veje.
Det store rum i rygsækken kan man naturligvis komme til fra fronten, som man kan med langt de fleste rygsække i denne klasse idag. Lynlåsen til denne åbning bliver der passer godt på bag en stormflap og for at den ikke skal gå i stykker hvis der er godt med bagage i rygsækken, kan flappen sikres med 2 spænder. Ret godt tænkt og med at til at rygsækken bliver endnu mere holdbar.

Rygsækken er som udgangspunkt på 55 liter, men har mulighed for at blive udviddet med yderligere 10 liter i toppen af det store rum. Det er en mulighed der øger brugbarheden af rygsækken en hel del, idet man så kan bruge den til flere forskellige ture - nogen gange med telt og andre gange måske på vandrehjems-ture, eller ude og udforske de danske sheltre.

Toppen af rygsækken har på indersiden en godt beskyttet lomme til at rumme små genstande det er rart at kunne komme til hurtigt, som fx. lommelygten, kompasset eller en kniv.
I den store lomme i toppen af rygsækken er der en lille karabin til nøglerne eller igen en lille lygte det skal være let at komme til.
Bæresystemet er Deuters Aircontact system der giver masser af lækkert bløde puder til at forkæle ryggen, gode skulderstropper der kan justeres flere forskellige steder og et bredt og solidt hoftebælte.
Hoftebæltet kan i øvrigt vippe, således rygsækken forbliver så lodret som muligt, selv ved passage af særligt vanskeligt terræn.
Bæresystemet kan justeres på en utrolig let og gennemtænkt måde i hele 9 forskellige stillinger. Således vil den altid kunne tilpasses vedkommende der skal bruge rygsækken og dennes ryg.

Aircontact 55 + 10 er en super allroundrygsæk til dig der skal på trekking på fjeldet, men også gerne vil have en rejserygsæk med det bedste bæresystem.


Se mere om rygsække til herrer

Tekniske data


Vægt:
2600 gram
Bæresystem:
Deuter Aircontact
Regnslag:
Regnslag inkluderet
Væskeblære forberedt:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk