Haglöfs Nejd 80 Rygsæk fra Haglöfs - Rygsække, Rejserygsække, Rygsække til herrer

Cached at: 24-05-2019 14:48:56
 
Spar
28%
Haglofs Nejd 80 Rygsæk

Haglöfs Nejd 80 Rygsæk


Trekkingrygsæk fra Haglöfs

Haglöfs, Outstanding outdoor equipment

Størrelse:

 
S/M
M/L
Husk at vælge størrelse

Farve:

Magnetite
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Haglöfs rygsæk i en opdateret udgave med bedre front og forbedret bæresystem. En gedigen rejse og trekkingrygsæk.


Haglöfs og outdoor er den helt rigtig kombination og den nye Nejd 55 rygsæk er et studie i lækre detaljer, gennemførte materialer og et design der gør den flot at kigge på!

Oppefra har rygsækken toplåget som langt de fleste rygsække her. Dette toplåg kan tages af og bruges som en lille daypack og har ellers et rum du kan komme til bagfra og et mindre rum på undersiden til at opbevare mindre ting til turen.
På bagsiden af toplåget er rygsækkens regnslaget placeret.

Det store rum i rygsækken kan du komme til på helt tradtionel vis oppefra, men også fra en stor u-lynlås på fronten. Denne lynlås er en af de detaljer der er ændret fra den gamle model, idet den blev meget smal forneden og dermed svær at lyne og lyne op igen. Det fungerer perfekt nu.
Det store rum er også 2-delt og du kan komem til den nederste del nedefra gennem en lynlås der.

På fronten er der 2 lommer og en netlomme der let kan indeholde dit regntøj eller måske affald, hvis du er fjeldtur og skal bære dit affald med dig.
I det hele taget er en af de detaljer rygsækken virkligt vinder på, alle de små lommer der er placeret rigtigt godt. Det gør den langt lettere at holde styr på grejet i og alliegevel er rygsækken dejligt let.

Rygsækken er naturligvis væskeblæreforberedt, så du kan have vandet inde langs ryggen og med en slange op over skulderen til at holde dig hydreret på turen.
Bæresystem kan justeres alle de steder du kan forestille dig det skal kunne det, er ergonomisk formet og på hoftebæltet har du en lille lynlåslukket lomme til telefonen eller energibarer.

Nejd 65 er en rigtig lækkerbidsken af en rejse og trekkingrygsæk, som du har i mange år.


Se mere om rygsække til herrer

Tekniske data


Vægt:
2580 gram
Volume:
80 liter
Regnslag:
Regnslag inkluderet
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”











Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk