Cached at: 25-08-2019 00:34:57
 
Spar
19%
Haglofs Rose 55 Rygsæk

Haglöfs Röse 55 Rygsæk


Rejserygsæk fra Haglöfs

Haglöfs, Outstanding outdoor equipment

Størrelse:

 
S/M
M/L
Husk at vælge størrelse

Farve:

True Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Haglöfs rygsæk i letvægtsklassen og med lækre detaljer der gør den værd at kigge på som rejse og som trekkingrygsæk.


Haglöfs og outdoor er den helt rigtig kombination og den nye Nejd 55 rygsæk er et studie i lækre detaljer, gennemførte materialer og et design der gør den flot at kigge på!

Oppefra har rygsækken toplåget som langt de fleste rygsække her. Dette toplåg kan tages af og bruges som en lille daypack og har ellers et rum du kan komme til bagfra.
På bagsiden af toplåget er rygsækkens regnslaget placeret.

Det store rum i rygsækken kan du komme til på helt tradtionel vis oppefra, men også fra en stor u-lynlås på fronten. Denne lynlås er en af de detaljer der er ændret fra den gamle model, idet den blev meget smal forneden og dermed svær at lyne og lyne op igen. Det fungerer perfekt nu.
Det store rum er ét stort rum og giver dermed alle muligheder for at pakke som du gerne vil - også med længere ting med. Når du åbner fra fronten er der et rigtigt godt overblik over indholdet.

På fronten er der 1 lomme og en net der let kan indeholde dit regntøj eller måske affald, hvis du er fjeldtur og skal bære dit affald med dig.
I det hele taget er en af de detaljer rygsækken virkligt vinder på, alle de små lommer der er placeret rigtigt godt. Det gør den langt lettere at holde styr på grejet i og alliegevel er rygsækken dejligt let.

Bæresystem kan justeres alle de steder du kan forestille dig det skal kunne det, er ergonomisk formet og på hoftebæltet har du en lille lynlåslukket lomme til telefonen eller energibarer.

Röse 55 er en rigtig lækkerbidsken af en rejse og trekkingrygsæk, som du har i mange år.


Se mere om rygsække til herrer

Tekniske data


Volume:
55 liter
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk