Cached at: 17-01-2020 22:59:23
 
MOLS VENTRO 65_10

MOLS VENTRO 65_10


Rummelig rygsæk med justerbart bæresystem

MOLS


Farve:

Sort
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Mols Ventro 65+10 er en solid vandrerygsæk med praktiske lommer og et velfungerende bæresystem.


Med en rummelighed på 65 liter og muligheden for 75 liter, giver denne udgave af Ventro dig rigtig god plads, til det du behøver på din vandretur og lidt mere.

Ventro'en har et stort hovedrum med adgang for oven og gennem et mindre rum fa bunden.

I hovedrummet finder du en separat lomme til en vandblære, og øverst i hovedrummet et hul til gennemføring af drikkeslange.
Derudover sidder der inde i hovedrummet to metalstænger, som fungere som rygstøtte - disse kan tages ud hvis behovet opstår.

Låget har både rum udvendigt og indvendigt til de ting som skal være let tilgængelige og dem som skal pakkes en anelse mere væk.

Begge sider er udstyret med hver sin åbne netlomme, til enten drikkedunk eller regntøjet. Lige over disse lommer sidder to større lommer med lynlås

Rygsækken kan komprimeres både i bunden, i siderne, ved hovedrummet og i den øvre del af ryggen.

De ergonomiske skulderstroppe har et netlag vendt ind mod kroppe, som optimere ventilationen ved kontaktfladen. I højre skulderstrop kan drikkeslangen fra din væskeblære fastgøres.

På tværs af brystkassen løber en stop, der kan holde skulderstropperne på plads således, at de ikke kan glide af skuldrene.

Som alle andre vandrerygsække med respekt for dem selv har Ventro et hoftebælte. Dette sørger for en bedre vægtfordeling, god lændestøtte og bedre bærekomfort,

Denne Ventro-model har sit eget regnslag, som du finder helt nede i bunden i en separat lynlåslomme.


Se mere om rygsække til herrer

Tekniske data


Volume:
75 liter
Højderegulerbart bæresystem:
Ja
Regnslag:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk