Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 09-08-2022 04:38:29
 
YUPIK 65
  • YUPIK 65 Black
  • YUPIK 65 Arbor Green

Montane Yupik 65


Super letvægtsrygsækProduktet er desværre midlertidig udsolgt
Ring på tlf.: 60 75 06 00 for at høre nærmereMontane Yupik 65 er en super letvægtsrygsæk særlig velegnet til de lange vandreture, der kræver mere oppakning og mindre vægt.


Yupik er konstrueret i Letvægtsmaterialet Raptor™ Featherlite™, vejer kun 1,6 kg og kan bære mere end 10 gange dens egen vægt (maks. 18 kg). På trods af at være en af de letteste 65 liters rygsække på markedet, er der ikke gået på kompromis med noget.

Fantastisk vægtfordeling og bærekomfort gjort muligt gennem ZephyrAD systemet, som er justerbart i højden og designet til at ventilere ryggen under brug.

Taskens låg kan både forlænges og fjernes helt. Låget har en separat lomme til regnslaget, en ydrelomme med 2-vejs lynlås og en lomme på indersiden af låget med nøgleholder.

Foran på tasken sidder to store mesh-lommer med lynlåslukning. Ligeledes er der placeret en åben mesh-lomme i bunden af hver af taskens sider.

Taskens store rum har dobbelt lukning i toppen og en lynlåsåbning i bunden, som åbnes fra rummet i bunden af tasken.


Se mere om rygsække til herrer

Tekniske data


Materialer:
Lightweight construction and fabric
Vægt:
1600 gram
Lommer:
2 sidelommer med lynlås
Kompressionsremme :
Ja
Indvendige lommer:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk