Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-05-2022 14:09:02
 
Tatonka Yukon 60 Plus 10
 • Yukon 60 plus 10  Black
 • Yukon 60 plus 10  Black
 • Yukon 60 plus 10  Black
 • Yukon 60 plus 10  Black
 • Yukon 60 plus 10  Navy
 • Yukon 60 plus 10  Navy
 • Tatonka Yukon 60 Plus 10  Titan Grey

Tatonka Yukon 60 Plus 10


Vandrerygsæk til mænd

NYHED
Tatonka, Expedition life

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Titan Grey
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Tatonka yukon 60 plus 10 er en af de tilgængelige versioner og er en klassisk trekking rygsæk, som er det perfekte valg til en lang række udflugter.


Det er en robust og komfortabel trekking rygsæk. Yukon 60 plus 10 er velegnet til lidt kortere ture eller ture uden telt osv. Du kan også sagtens tage den med på tur med fuld udrustning, hvis du forstår at begrænse dig. Rygsækken er optimeret til belastninger på cirka 25 kg og tilbyder en afbalanceret kombination af letvægt, holdbarhed og ydeevne.

De tredimensionale formede hofteflaps sikrer optimal vægtoverførsel. Yukon tilbyder desuden utrolige praktiske egenskaber med en 3D-frontåbning, der gør pakningen nemmere end nogensinde. Bagsiden af ​​rygsæk er lavet af slidstærkt CORDURA®, og bundsømmen strækker sig op ad siderne for at forhindre vand i at komme ind, når du lægger pakken ned.

Bæresystemet på Yukon 60 plus 10 hedder V2, og det indeholder kraftigt polstrede seler med justerbar brystrem, et virkelig godt hoftebælte og en højdejusterbar ryg med effektiv polstring. Bæresystemet kan justeres og tilpasses alle de rigtige steder, så tasken kan sidde optimalt og passer til dit behov.

På ydersiden af Yukon 60 plus 10 findes topstrammere og udstyrsløkker, herunder stropper til isøkser eller vandrestave. Der er også elastiske sidelommer, en forlomme, kompressionsremme og desuden et bærehåndtag på både front og rygside.

Rygsækken er opdelt i et hovedrum og et soveposerum, som er adskilt fra hinanden af en skillevæg, der kan fjernes efter ønske. Det flydende toplåg har en underliggende sneafskærmning, og i lågrummet findes en nøgleholder.

Yukon 60 plus 10 har plads til et drikkesystem, en lomme til førstehjælp, og med rygsækken følger et et regnslag. Tatonka yukon 60 plus 10 er en fantastisk og utrolig komfortabel trekking rygsæk.


Se mere om rygsække til herrer

Tekniske data


Materialer:
Textreme 6.6
T-Square Rip
T-Snow Crust
Vægt:
2400 gram
Højde:
74 cm
Bredde:
32 cm
Dybde:
24 cm
Udviddet Volume:
70 liter
Regnslag:
Ja
Regnslag inkluderet
Lommer:
Sidelommer
Front lomme
Polstret skulderstrop:
Ja
Kompressionsremme :
Ja
Hofterem:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk