Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 02-07-2022 17:21:58
 
Yukon 70_10
  • Yukon 70_10 Black
  • Yukon 70_10 Black
  • Yukon 70_10 Black
  • Yukon 70_10 Black
  • Yukon 70_10 Olive
  • Yukon 70_10 Olive
  • Yukon 70_10 Olive
  • Yukon 70_10 Olive

Tatonka Yukon 70_10 Trekkingrygsæk


Robust og komfortabel rygsæk

NYHED
Tatonka, Expedition life

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Olive
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Tatonka Yukon 70 + 10 er en gammel kending i nye klæder - opdateret til højeste standard af rygsække.


Trekkingrygsæk du kan laste med op til 25 kg og som har et bæresystem der ikke sender ryg og lænd på tidlig pension men giver dig alle muligheder for at nyde naturen i stedet for at tænke på skavanker og slid.

Det er Tatonkas eget V2 bæresystem der er brugt til rygsækken og det er gennemtænkt og gennemtestet som kun de bedste bæresystemer er.
Det giver dig et bredt hoftebælte med en 3 dimensionel vægtoverføring, der gør det endnu mere behagelig at bruge netop en rygsæk som denne.
Ud over det suveræne hoftebælte er bæresystemet indrettet så du får alle muligheder for at spænde det til på ryggen, så det passer til dig.
Det er både i højden af hele bæresystemet, afstanden ind til ryggen, højden på skulderstropperne og højden på brystremmen - det hele kan tilpasses den enkelte.

Selve det store rum i rygsækken kan du komme til forfra, gennem en 3 dimensionel åbning der gør det lettere end nogensinde at pakke og holde styr på de små ting i det store rum. Derudover kan du naturligvis komme til rumme oppefra og nedefra gennem den lave frontåbning - helt traditionelt.

I toplommen er der er et rummeligt rum og et mindre rum nedenunder der indbyder til at have de små dokumenter du måtte have med.

Trekkingrygsækken er på 70 liter og med mulighed for at udvide med yderligere 10 liter i snefanget foroven. Den leveres med regnslag og er naturligvis væskeblærekompatibel.
Der er kompressionsstropper i siderne og på disse stropper kan du fastgøre endnu nogen lommer, hvis du mangler plads. Disse tilkøbes separat.

Hvis du overvejer at købe denne rygsæk, så husk at tænke langt frem i tiden - den holder til rigtigt, rigtigt mange ture, og har potentiale til at være rygsækken for dit liv. Den er nemlig lavet i det uopslidelige 500 denier tykke Cordura nylon og med forstærkninger hvor det største slid er.

Rygsækken vejer 2600 gram, så det er ikke den letteste rygsæk - men i forhold til den volume du får til rådighed og de detaljer rygsækken inkluderer er der ikke mange rygsække der kan være med der heller.

Vores meget store anbefaling til Yukon 70+10 fra Tatonka.


Se mere om rygsække til herrer

Tekniske data


Materialer:
Textreme 6.6
Cordura 500 DEN
T-Snow Crust / T-Rain Rip
Udviddet Volume:
80 liter
Lommer:
Sidelommer
Frontlomme med lynlås
Kompressionsremme :
Ja
Hofterem:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”
Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk