Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 29-06-2022 11:06:52
 
Aircontact 40 Plus 10 SL
  • Aircontact 40 Plus 10 SL Midnight petrol
  • Aircontact 40 Plus 10 SL Cranberry aubergine

Aircontact 40 Plus 10 SL


Deuter vandrerygsæk

Deuter , Rygsække og soveposer

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Cranberry aubergine
Midnight petrol
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Deuters bud på en gedigen og lækker vandrerygsæk til alle os der elsker ferier til fods - i fjeldet, i de danske skove eller mere krævende bjergvandringer.


Aircontact 40 + 10 SL er lavet til vandring og har alle de moderne detaljer og så er rygsækken slidstærk som bare pokker. At den er så god til vandring skyldes primært at den er så smal som den er, at den har et rigtig godt bæresystem og mange muligheder for at spænde grej udenpå.
Starter vi fra toppen er toplommen ganske gedigen og ligetil. Der er tilføjet en løkke med karabin indeni toplommen, så nøgler eller andre væsentlige ting kan gøre fast. Ovenpå lommen er der 4 plastikløkker syet fast, klar til at holde fast i et liggeunderlag eller lignende. På undersiden er der Deuters SOS label der fortæller hvordan du skal forholde dig, hvis du har behov for at tilkalde hjælp og så er der en lynlåslukket flad lomme til kort eller værdier.

Hovederummet i rygsækken er 2-delt med et lynlåslukket skillerum, der så kan lynes op og hele rummet bruges som ét rum.
Hovedrummet kan du komme til ovenfra - traditionelt - eller fra fronten hvor en stor omvendt 2-delt u-lynlås giver godt overblik over indholdet. Perfekt hvis du skal afsted i længere tid og har for vane at pakke i små enheder, fx. små plasticposer.
Aircontact 40 + 10 SL fra Deuter har for neden den almindelige omvendte U-lynlås for indgang til "sovepose-rummet". Nederst er der det medfølgende regnslag og 2 store stopper til at fastgøre mere grej, hvis det er nødvendigt.

Bagpå kan bæresystemet justeres i højden. Deuters betegnelse "SL" står for "Short Length" og betyder at rygsækken er velegnet til mennesker med en kortere ryg. Der er 6 indstillinger for højden på bæresystemet, så der er rig mulighed for at få tilpasset bæresystemet i højden.
Bæresystemet har alt i indstillingsmuligheder, et dejligt bredt og polstret hoftebælte og en rigtig dejlig udveksling til at spænde hofteselen stramt til kroppen.
Hofteselen har udenpå en lille lomme til værdigenstande, et lille kamera, telefonen eller en energibar.

Aircontact 40 + 10 SL er en lækker allrounder, beregnet på vandring, beregnet på mennesker med en kortere ryg - klar til outdoor-livet.


Se mere om rygsække til kvinder

Tekniske data


Vægt:
2300 gram
Højde:
76 cm
Bredde:
32 cm
Dybde:
24 cm
Bæresystem:
Deuter Aircontact
Højderegulerbart bæresystem:
Ja
Væskeblære:
3 Liter
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk