Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 28-06-2022 05:18:19
 
Spar
43%
Endurance Danlan 50 Duffel
  • Endurance Danlan 50 Duffel Black
  • Endurance Danlan 50 Duffel Black

Endurance Danlan 50 Duffel


Slidstærk og let duffelbag

Endurance


Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 

På lager

Endurance duffelbag på 50 liter i en lettere udgave end mange andre duffels - og med de gode funktioner og slidstyrke i behold.


Der findes rigtigt mange 50 liters duffelbags på markedet og denne udgave er ikke revolutionerende anderledes, men ganske fornuftig og med alle de gode funktioner i behold.

Den adskiller sig mest ved at være overraskende let og blød i materialet og dermed mere komfortabel i det daglige brug af tasken.
Den har en dobbeltvejs lynlås hele vejen rundt, den har skulderstropper der kan tages af hvis den ikke skal bruges som rejsetaske, men som sportstaske i dagligdagen.

På indersiden er der i låget en meshlomme der også lynes med en lynlås og i enderne af tasken er der 2 håndtag til at håndtere tasken, hvis den er fyldt og godt tung.

Tasken er vandtæt i selve materialet, men ikke tapet i syningerne - så i dagligdagen vil den blive opfattet som vandtæt, selv om den ikke er det 100%.


Se mere om duffelbags

Tekniske data


Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk