Gratis ombytning - masser af tilbud.

Cached at: 28-06-2022 04:54:04
 
Travel Bag JFK 24

Travel Bag JFK 24


Travelsafe rejsetaske

TravelSafe, Your healthcare equipment

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 hverdage

Rejsetaske med plads til ca. 60 liter i et robust og elegant design.


Travel Bag JFK 24 er en rigtig lækker rejsetaske for dig der rejser meget og stiller store krav til design og holdbarhed.
Den er uhyre elegant i looket og har polstrede sider, så indholdet ikke får knups, hvis bagagen skulle rutsje lidt rundt eller blive hårdhændet behandlet af bagagefolk. Det store rum kan åbnes helt op så der er god plads til at organisere indholdet og få overblik over det, når du er nået frem og der er god plads til feriens basale ting.
Der er sådan set 2 rum, ider der er et stort rum, hvor de fleste vil placeret tøj og sko, og et lidt mindre rum hvor der er plads til læsestof, tablets eller lignende.

På ydersiden er der ligelede 2 lynlåslukkede lommer der kan indeholde flybilletterne eller andre småting det er rart at have hurtig adgang til.
Hovedrummet kan aflåses med den TSA godkendte hængelås der medfølger, så toldere kan få adgang til hovedrummet, uden at ødelægge låsen.


Se mere om kufferter

Tekniske data


Vægt:
3000 gram
Højde:
60 cm
Bredde:
40 cm
Dybde:
20 cm
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk