Cached at: 20-10-2019 15:57:41
 
Spar
20%
CB 70oz Mil Spec Antidote Reservoir

CamelBak 2 Liter Mil Spec Antidote Reservoir


Camelbak 2 liters militær væskeblære

Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

Farve:

Grøn
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 dage

Gå aldrig ned på udstyr - og gå for alt i verden aldrig tør for vand. 2 liters væskeblære i militærbrun farve med alle de bedste Camelbak detaljer.


CB 70oz Mil Spec Antidote Reservoir leveres med guicklinks til at påsætte slangen når den har været af blære for at blive renset og samme quicklink ved bideventilen.
Åbningen til påfyldning af vand, er Camelbaks legendariske åbning der blot skal skrues en kvart omgang for at være helt fri og åbningen er dejligt stor, således det er let at rengøre blæren indeni.


Se mere om camelbags

Tekniske data


Vægt:
240 gram
Volume:
2 liter
BPA -fri:
Ja
BPS-fri:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk