Cached at: 01-06-2020 04:12:45
 
Spar
15%
Camelbak 3 liters væskeblære Crux

Camelbak 3 liters væskeblære Crux


Væskeblære til rygsække eller Camelbaks

Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

Størrelse:

 
100 oz
Husk at vælge størrelse

Farve:

Blå
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 dage

3 Liters væskeblære til rygsække, cykelrygsække eller Camelbaks serie af letvægts rygsække til ultra træning.


Væskeblæren er ganske gennemtænkt og med masser af rare detaljer. På ydersiden kan du se hvor meget væske du har hældt i blæren, med et måleskema der er støbt ind i plastikken. Selve påfyldningen foregår gennem en stor åbning der er let at åbne, med Camelbaks 1/4-turner. Det er let at gøre blæren ren og tørre den ud, idet der er et intergreret "dryer system".

Blæren er en ægte letvægter og der medfølger naturligvis slange med mundstykke og det hele kobles sammen med Camelbaks Quick Link system.


Se mere om camelbags

Tekniske data


Volume:
3 liter
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk