Cached at: 21-02-2020 05:22:35
 
ArmorBak 100 oz_3L Mil Spec Antidote Sho

Camelbak ArmorBak 3L Mil Spec Taske


Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

Størrelse:

 
One size
Husk at vælge størrelse

Farve:

Kamouflage
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Hydrering er fantastisk, men det er også ballistisk rustning. Nu kan du både have ArmorBak ™. Lette og enkle at bruge, denne pakke er specielt fastgjort til bagsiden af IOTV, MTV eller enhver anden vest, der tilbyder et MOLLE / PAL bagpanel.


FUNKTIONER

CamelBak® Direct Armor Attachment System (D.A.A.S. ™) gør det muligt at tilslutte pakken direkte til IOTV eller MTV uden at forstyrre hurtigmekanismen.


Se mere om camelbags

Tekniske data


Materialer:
500D Ripstop Cordura® fabric
Vægt:
450 gram
Volume:
3 liter
Bredde:
25 cm
Længde:
41 cm
Dybde:
8 cm
BPA -fri:
Ja
BPS-fri:
Ja
BPF-fri:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk