Cached at: 28-02-2020 10:28:26
 
Spar
20%
Octane 16X 100 oz
  • Octane 16X 100 oz Black / Atomic Blue
  • Octane 16X 100 oz Black / Atomic Blue
  • Octane 16X 100 oz Black / Atomic Blue

Camelbak Octane 16X 3 Liter


16 liters rygsæk med væskeblære

Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

Størrelse:

 
100 oz
Husk at vælge størrelse

Farve:

Black / Atomic Blue
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

Levering: 2-4 dage

Camelbak rygsæk til cykling med høj puls - inklusive en 3 liter væskeblære med quciklink systemet.


Rygsækken er med sine 16 liter en af de større rygsække i serien fra Camlbak og lavet til højpuls aktiviteter på cykel, løb, ski eller flere dele på en gang.

Den har en 3 liters væskeblære inkluderet og denne er udstyret med Camalbaks quicklink system, og i øvrigt let at rengøre.
De 16 liter findes primært i det centrale rum som du kommer til gennem centerlynlåse bagpå. Denne lynlås gør det let at komme til hele indholdet og skabe sig et godt overblik.

På hoftebæltet er der også 2 lynlåslukkede lommer der gør det let at komme til de små ting - fx. telefonen, energibarer, kompas mm.


Se mere om camelbags

Tekniske data


Materialer:
100% nylon
Vægt:
450 gram
Volume:
16 liter
Højde:
44 cm
Bredde:
24,50 cm
Dybde:
20 cm
Væskeblære:
3 Liter
Lommer:
Frontlommer
2 sidelommer med lynlås
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk