Sommer udsalg - Nye tilbud hver dag.

Cached at: 18-08-2022 04:18:19
 
Spar
15%
UnBottle 70 oz

Camelbak UnBottle 2L


Væskeblære i lille taske

Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

Størrelse:

 
70 oz
Husk at vælge størrelse

Farve:

Frost Grey / Turkish Sea
Husk at vælge farve
Valgt størrelse:
Valgt farve:
 

Levering: 2-4 hverdage

Camelbak Unbottle giver mulighed for at have en væskeblære med uden at have den i en rygsæk eller til at sætte på tasken som ekstra beholder.


Unbottle giver dig mulighed for at have en let taske med væskeblære med i kjakken, kanoen eller lign. Med praktiske stropper kan den sættes fast næsten hvor som helst. Sæt den f.eks. på en taske eller en Camelbak rygsæk for ekstra kapacitet.

Blæren kan fyldes og tømmes for vand uden og tage den ud af posen.


Se mere om camelbags

Tekniske data


Væskeblære:
2 Liter
Vægt:
130 gram
Materialer:
Silikone
Polyurethan
Højde:
36 cm
Bredde:
21 cm
Dybde:
8,50 cm
BPA -fri:
Ja
BPS-fri:
Ja
BPF-fri:
Ja
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”


Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2022, All Rights Reserved. | friliv.dk