Cached at: 20-09-2019 20:55:47
 
Camelbak Væskeblære 15 Liter

Camelbak Væskeblære 1,5 Liter


Væskeblære til rygsæk fra Camelbak

Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

 

Levering: 2-4 dage

Camelbak væskeblære i det helt nye design der giver 20 % mere vand pr. slurk og altså en bedre hydrering under træningen end tidligere.


Camelbak er nærmest ensbetydende med at drikkesystem af højeste klase til alle der elsker at være udendøre året rundt.

Nu er de nye Crux væskeblærer kommet på markedet og de har stadig den velkendte bideventil der lukker sig selv når du er færdig med at drikke og nu også med en endnu bedre lækagesikring end tidligere.

Væskeblæren er stadig utrolig let at gøre rent, den har et stort hul til at fylde vand med og der findes alverdens udstyr til at frostsikre slagen og blære, rengøre den og i det hele taget vedligeholde den.


Se mere om camelbags

Tekniske data


Volume:
1,50 liter
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2019, All Rights Reserved. | friliv.dk