Vi sender som normalt og prisen for hjemmelevering er sat ned. Tusind tak for Jeres ordrer og pas godt på Jer selv

Cached at: 05-04-2020 02:27:20
 
Classic
  • Classic Rød
  • Classic Blå

Classic


Camelbak væskerygsæk

Camelbak, <h3>Historien</h3>
Historien bag Camelbak er at i 1988 brugte cykelrytteren Michael Eidson, posen fra hospitalsdrop som drikkedunk. Her opstod ideen til Camelbak, og selvom de dengang grinede af Michael, så er vi sikre på det er ham der griner i dag. Camelbak er anset for at være verdens bedste når det kommer til drikkesystemer, og selv det amerikanske militær har brugt deres systemer i flere krige.
Vi er derfor helt sikre på at når det kommer til outdoor udstyr og generelt friluftudstyr så er Camelbak det helt rigtige valg. Drikkedunke, Hydrobaks og mange flere produkter er at finde her på siden.

Farve:

Rød
Husk at vælge farve
Valgt farve:
 
Gratis levering med GLS ved køb nu

På lager

Tætsiddende og minimalistisk rygsæk med væskeblære til cykling, løb eller vandring.


Formålet med Classic rygsækken er holde dig hydreret på træninger af 2 - 3 timers varighed og ikke blive unødigt forstyrret af at skulle bære væsken. Det er lykkedes til fulde og oveni er der en lille lomme til en vindjakke, et multitool eller en energibar.

Classic en nydelse at bruge, idet den sidder som støbt bagpå ryggen og nærmest føles som en stykke tøj der følger med kroppen.
Camelbaks 2 liter væskeblære medfølger og den har også mange fordele. Blandt andet et stort påfyldningshul der gør det let at fylde blæren op og rengøre den når træningen er slut. Blæren kan i øvrigt fyldes mens det er i rygsækken, hvilket også er en stor fordel, ligesom blæren kan tages ud og bruges i enhver rygsæk der er forberedt til det.
Det er ingen polstring på skulderstropperne, det er simpelthen sparet væk i vægtens hellige navn. Til gengæld er der en brystsele og en lille klips der passer til slangen fra væskeblæren.


Se mere om camelbags

Tekniske data


Vægt:
190 gram
Højde:
38 cm
Bredde:
19 cm
Dybde:
10 cm
Væskeblære:
2 Liter
Heins Rye Madsen
Outdoor instruktør og udøver af ekstrem sport
"Jeg har altid fået en fantastisk rådgivning hos Friliv i forbindelse med køb af outdoor grej. De hjælper med at finde det bedste, så jeg kan nå mine mål."
Jesper Thomsen
Erfaren bjergguide
”Som bjergguide er det ekstremt vigtigt med det rigtige udstyr. Jeg bruger altid friliv som min leverandør af udstyr og de kommer gerne med innovative løsninger”

Dankort
VISA
MobilePay
Mastercard
ViaBill
Copyright © friliv.dk 2009-2020, All Rights Reserved. | friliv.dk